Huawei p7 vagy p8 lite?
Előnyeik:
P7:
Full HD-kijelző nagyobb fényerővel, nagyobb akksi/ jobb üzemidő, 8 MP előlapi kamera.
P8 Lite:
Fényévekkel gyorsabb processzor, 2x akkora microSD-bővíthetőség, frissebb szoftver.
Lényegében ezek köztük a fő különbségek, másban nagyjából azonosak.
A P8 Lite-ról olvastam, hogy a kijelző fényereje nagyon gyenge, erős napsütésben nehezen látható, illetve elég gyenge az akksija, nem tudom mekkora, de elég kicsi lehet az üzemidő.
Mivel a P7 régebbi, ezért tudtommal sajnos már nem kapott Marshmallow-t, "mindössze" Lollipop rá a legfrisebb szoftver, de speciel én még a gyári KitKat-tel használom (P7-esem van), és semmi hátrányát nem érzem, az appokat is ugyanúgy frissíti. Illetve bár keveslem, hogy a procija csak 32 bites, de hátránya ennek sincs, szép gördülékenyen fut az egész, nagyon stabil.
Ennyit tudtam segíteni, innentől tiéd a döntés!
Huhú... tényleg! Mostanában nem is néztem, csak most ahogy írod, látom, hogy annyira kifutott típus, hogy már csak a Super Gamer webshopban kapható, ott viszont 110 ezerbe kerül, annyit pedig közel se ér már!
Hát akkor vagy kizárásos alapon marad a P8 Lite, vagy nézel más típust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!