Új telefon akkumulátort 0%-osan feltöltve küldik?
Samsung Galaxy S3 Neo telefonom van, és 3 év után elkezdett felpúposodni a gyári akksi. Rendeltem egy szintén gyári (azaz Samsung), új akksit (számlát kiállító, viszonylag komoly webshopból, nem Pistikétől a vaterán). Betéve a telefonba viszont nem kapcsolt be a teló, 1 óra kikapcsolt állapotban történő töltést követően is csak 9%-ot ért el.
- Ez egészséges dolog, vagy kezdjek el aggódni? (az előző 1 óra alatt 20%-ról is feltöltőd9tt 100%-ra)
- Ezeknek az akksiknak nemúgy van, hogy nem tesz jót a teljesen lemerült állapot (azaz egyenesen kinyírja az élettartamot)?
- Vagy utángyártott gyári akksikat mindig 0%-osan küldenek?
Én is ettől tartottam... :(
Esetleg valaki meg tudná még ezt erősíteni, aki teljesen biztos a dolgában?
Az a gond, hogy bizonyítani nem tudom a 0%-ot, és most, hogy fel lett töltve majdnem teljesen, 95%-ról 86%-ra merült le éjszaka, ami majdnem normálisnak mondható.
Hiába küldöm vissza cserére, azt fogja mondani, hogy nincs semmi baja neki, mivel (egyelőre) valóban úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!