Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet-e oldani ezt?

Meg lehet-e oldani ezt?

Figyelt kérdés

Lehetséges beállítani valahol azt hogy csak a telefonkönyvben szereplő emberektől fogadjon a készülék hívást, de sms-t meg bárkitől?

Az a problémám hogy állandóan keresnek mobilon, mint sírkövest közben én egyetemista vagyok és ez elég kínos órán/vizsgán, de mivel a családba sok az idős, beteg ember kikapcsolni nem szeretném a telefonom, csak idegenektől nem akarok hívásokat kapni. Vizsgaidőszakban például 9x kerestek, de vizsga miatt nem tudtam felvenni, de számomra idegen budapesti szám(ok) hívogattak...

(iOS, de ha valaki androidra tud ilyet azt is írja le, ha lehet)

2016. júl. 12. 15:05
 1/1 anonim ***** válasza:

iOS-ben a DND-t kell beallitani, de a Family (Csalad) gruppot kivetelnek kell beallitani. Vagy a Favoritokat is lehet kivetelezni. (Allow calls from favorites)

[link]

[link]

2016. júl. 27. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!