Melyiket javasoljátok?
Ismerősöm most vett A5 2016-os telót, és nagyon megbánta (A5 erősebb az A3-nál, gyanítom az se lesz jobb). Állandóan lefagy.
Tesóm huawei p9 lite-ot vásárolt és teljesen meg van vele elégedve. Szép képeket csinál, tud játszani rajta úgy, hogy nem akad meg.
M4-ről nincs tapasztalat.
Szerintem a huawei p9 lite nagyon jó kis teló. Erős belső, szép külső (bár műanyag). 2 évig símán bírni fogja.:)
"Ismerősöm most vett A5 2016-os telót, és nagyon megbánta. Állandóan lefagy"
Ekkora szánalmas kamukra, miért nincs itt vmi szűrő?
Vagy, ha igaz is amit mondasz, akkor ismerősöd ne a fagyasztóban használja a telefont...
Amúgy p9 lite, mivel magasabb kategoriába esik mint a többi jelölt.
:D :D :D :D :D :D
"akkor ismerősöd ne a fagyasztóban használja a telefont..."
Kedves 3. válaszoló:
Neked van tapasztalatod az A5-ről? Vagy mi alapján jelented ki, hogy "kamu"???
Olvass utána fórumokon is, hogy ahhoz képest, hogy milyen árat elkérnek érte, egy nagy...
De neked biztos, hogy tökéletes, mert samsung rajongó vagy:)
6#
Nem vagyok rajongó...
P9et használok.
De a családban van 2db a5 2016 és biztosan állithatom h megbízható jó eszköz. Igen, drága hát aztán..megkell dolgozni érte.
Szerintem nincs arányban az ár az értékkel. Olyan áron sokkal komolyabb telefont lehet venni. Csak azt kell megfizetni, hogy samsung....
Nekem ez a véleményem. Én most álltam telefonvásárlás előtt, és utána érdeklődtem minden telónak. Fórumokban nem igazán vannak jó véleménnyel, meg ismerősök se a samsungról (az S6-ról és A5-ről csak rosszakat hallottam ismerőseim körében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!