Pokémon go telefonos játék ban kaptam egy hibát: Gond volt a csomag elemzésékor. Ez allati szöveg felesleges :D ?
Figyelt kérdés
.leakartam tölteni a játékot a telefonomra.
Le is lett töltve csak volt még egy letöltöje :D
annak is a "letöltöjét" elinditottam és miközben töltötte ezt irta ki: "Gond volt a csomag elemzésekor.
2016. júl. 10. 23:07
2/8 Alex Fly válasza:
Gondolom nem. A stock PoGo-t letöltöd, telepíted és műxik. Nem tölt le semmit. Ha az elemzésben hibát talál, akkor abba valaki belepiszkált.
Csak tiszta forrásból érdemes telepíteni (pl. apkmirror), már megjelentek az "ajándékkal" ellátott verziók is.
3/8 A kérdező kommentje:
apkmirrorról meg apkpure ról probáltam letölteni de mind a kettőnél ezt irta ki.
2016. júl. 11. 12:52
4/8 anonim válasza:
A Play miért nem jó? Nem ismerem a játékot, de ilyen hiba tört, vagy nem megbízható helyről letöltötteknél fordul elő.
5/8 Alex Fly válasza:
Nekem is onnan van. Letöltöttem, felmásoltam a telefonra az apk-t, elindítottam és feltelepült.
Milyen telefon és melyik Android verzióm
6/8 A kérdező kommentje:
Mostmár tudom a problémát mert a telefonom android verziója 4.2.2 és pokemon Go nak kell 4.4.2 De azért köszi hogy probáltatok segiteni :)
2016. júl. 11. 22:14
7/8 Alex Fly válasza:
@4: a Play azért nem jó, mert ott még Magyarországról nem elérhető. Majd ha itt is hivatalosan játszható lesz, akkor természetesen o nan lesz érdemes letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!