ASUS Zenfone 2 Laser (ZE550KL) vagy Honor7?
Figyelt kérdés
Az érdekelne melyiket érdemes megvenni.Új telefont szeretnék venni hosszú távra(legalább 2 év).Melyik a jobb és megbízhatóbb?2016. júl. 9. 09:02
2/2 anonim válasza:
én is hasonló cipőben járok jelenleg, tegnap adtam le a rendelést, és az Asus mellett döntöttem.
3 telefon közül választottam:
-alcatel ot idol 3
-asus zenfone 2
-honor 7 lite
tesztek és vélemények alapján az asus mellett döntöttem végül. az alcatelről gyorsan lebeszéltek, azt mondták, hogy a memóriakártya slot nagyon gyenge, a zenék akadoznak memóriakártyáról, illetve sokaknál meghibásodott a slot.
a honor 7 lite 2 okból nem jön be, az egyik az, hogy zenehallgatásnál torz a hang + zavaró alapzaj hallható, a másik az, hogy kompromisszumot kell kötni, hogy vagy dual simes a telefon, vagy teszel bele memóriakártyát. Úgyhogy ezek alapján az Asus mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!