Lehet rossz egy iphone 4. es? Nem találok olcsón normális telót. Már azon vagyok, h veszek egy használt iphone 4est.
Samsung galaxy s3 nem rossz. Olyan arban az a legjobb. Ha az nem tetszik akkor iphone 4s-t vegyel. Figyelj oda, hogy ne a sima 4-et sozzak rad. Esetleg kinait, Xiaomi peldaul. Nekem is van egy xiaomim 8mag 3gb ram 5" 12mpx hatul 6elol. Mindez ujonnan 42 ert. :) Nekem tobb mint egy eve van meg baja eddig nem volt! Sok szerencset.
Tovabba ha keszuleket vasarolsz samsung, iphone jol informalodj, hogy nem e lopott, clone.
30 körül a legjobb választás a Dogee X5Pro.
Ennyiért mást nem vennék. Ha fel tudsz menni 40-ig akkor meg vernee thor.
Kedves utolsó: A probléma csak az, hogy ugye 20 ezerért megveszed a "tökéletes" iphone 4-et, vagy 30-ért egy 4s-t, ami természetesen nem küszködik semmilyen illesztési problémával, csak aztán kiderül, hogy hiába apple, meg hiába iphone, egy 4 éves telefonnal már az alapvető dolgokat sem mindig tudod elvégezni. Még ha 4s-t is veszel, iOS 9-cel, de már 8-cal is a stabilitásról szinte teljes mértékben lemondhatsz, az alap alkalmazások futtatása is gondot okoz néha. Nincs ezzel semmi baj, mert régi.
A kínai márkák? Igen, az olcsó telefonok a legtöbbször elég kompromisszumosak, de a helyzet az, hogy még mindig jobbak, mint a nagyobb gyártók hasonló árok beszerezhető modelljei.
Persze, az X5pro kamerája nem jó, meg vannak kisebb-nagyobb problémái a beszédhangszóróval (néha recseg). De még mindig egy jó ajánlat, ugyanis egy szoftveresen stabil, a mai alkalmazások nagy részét bármilyen probléma nélkül futtatni képes telefont kapsz a pénzedért, újonnan. Nem használta valaki agyon előtted.
Az a helyzet, hogy pont ezek miatt a feltörekvő kínai márkák miatt csökkennek a nagyok eladási mutatói. Hogy miért? Mert nem annyival rosszabb amennyivel olcsóbb.
50-ért iphone 5? Annak sincs sok értelme. Annyiért ott a vernee thor vagy a xiaomi redmi 2 pro, ami hiába kínai hangzásúak, meg tulajdonképpen kínai is, mégis többet kínálnak mint a iphone 5.
Ez, hogy "ezek a kínai szarok" ez hülyeség... Majd az idő úgyis eldönti, hogy mennyire lesznek tartósak, de egyet biztosra mondhatok: Annyira még 100%, hogy tartós lesz, mint egy ma megvásárolt, régi, használt iphone 4s.
#7 ezt nagyon szepen megfogalmaztad :-D
+1 doogee x5pro
Az ájfon se készülékeken ott virít, hogy made in china 😂
Amúgy én is a xiaomire és a dongeere szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!