Mi lehet a problema?
Figyelt kérdés
iphone 6s em van es nem tudok telefonalni vele!!! amikor probalok hivni valakit azt irja ki a hivas sikertelen volt de a masik felnel egy ido utan csorogni kezd de sulet a vonal sms t hiba nelkul tudok kuldeni! gyari visszaallitas megoldja par hivasig! telekomos csavo nem tudott vele mot kezdeni a kodjai semmit nem ertek volt pesten a szervizbe adtak egy ujat de ugyanez a problema! csinaltam uj icloudot es az emailbe se jelentkeztem be de hiaba ahogy letoltok egy programot gatya vagy nem tudom mitol !! segitsetek legyszives2016. júl. 8. 01:39
1/2 A kérdező kommentje:
.
2016. júl. 8. 14:15
2/2 anonim válasza:
Honnan vetted? Ha kéz alatt, le van tiltva, mert valahol valaki találta vagy lopta. Ezt a gyári ellenőrzés nyílvántartja. Vitrindísznek éppen jó...
Szoftvert kellene rajta cserélni, az talán megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!