Egy sony ericcson w595-öm van. és hát beázott, és kiszeretném szárítani. Levenném az előlapot csak nem tudom. Szerintetek kitudomszárítani valahogy? Vagy Szervíz?
Figyelt kérdés
nagyon fontos lenne.. mert szervízbe nm nagyon akarom vinni.. kijelző csere meg :/ akinek ilyen telefonja van.. és beázott neki is. írja meg h ő h csinálta meeg..2010. ápr. 14. 21:45
1/2 anonim válasza:
Szedd szét teljesen és szerintem 1-2 napig míg nem száradt meg ne is kapcsold be. Igaz nekem nem ilyen telefonom volt de ugyan ilyen problémám volt és utána probléma mentesen működött.
2/2 A kérdező kommentje:
csak az a baj h az előlapot nem tudom sehogysem leszedni.. :S pedig akkor nem lenne probléma. már probáltam hajszárítóval meg minden.. akkor kicsit jobb lett a helyzet. már nem olyan gáz. működni müködik ugyanugy.. csak így nm az igazi.
2010. ápr. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!