Hogyan tudok letörölni olyan alkalmazást, amit még nem telepítettem?
Figyelt kérdés
Nincsen az alkalmazások listáján, ezért az alkalmazáskezelőben nem tudom törölni2016. júl. 6. 06:24
1/4 anonim válasza:
Ha még nem telepítetted akkor hogy lehet rajta? Ha meg előretelepített alkalmazás, akkor azt elvileg nem lehet letörölni (legalábbis nagy részüket nem), maximum csak rootolás után és egy külön erre való alkalmazással.
2/4 A kérdező kommentje:
Úgy hogy a Google playről letöltöttem, de telepítés során hiba történt. Így rajta van atelefonon, de nincsen telepítve
2016. júl. 6. 07:14
3/4 anonim válasza:
A kèrdező egy kedves időutazó :) Lègyszi az eheti 5 nyerőszámot is.
4/4 anonim válasza:
Telefon gyári állapotának visszaállitása, vigyázz minden programot ès azokban tárolt adatot töröl kivève az előre telepitett progik maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!