Ajánlanátok telefont?
műszaki analfabéta vagyok.. van egy samsung galaxy mini v.milyen telefonom.Ebből kiindulva szeretnék egy másikat ,mert ez borzasztó lassú, le-lefagy.. és a borzalom képeket készít. mit tudnátok ajánlani helyette?
Ami fontos nekem h androidos legyen (ezt szoktam meg) Ennél több belső tárhelye legyen (gondolom attól lesz gyorsabb v. legalább nem fagy le..)
ill. ennél a készüléknél jobb képeket tudjon készíteni (kislányom még kicsi, az ő produkálásait fotóznám vele, mivel a telefon ált. kéznél van, nem úgy a fényképezőgépem :D de már többször cserbenhagyott a mostani telefonom).
Előre is köszönöm a segítséget
Azért kicsit szűkítsük a kört.
Körülbelül milyen árban gondolkodsz?
Amúgy a gyorsaság az inkább függ a processzortól mint tárhelytől, de persze az is lassít ha pl. kevés a helyed.
Ennyi pénzből max. egy rossz minőségű érintőst szedsz össze, esetleg valamiféle gombos telefont. És mivel tudjuk, ez a kettő nem a legjobb. Ahogy látom, csak fotózásra, telefonálásra kellene.Andoridost az LG Leon van, ami még ér is valamit.. Nekem is ilyen van.. Nem a legjobb, de ezért a pénzért mit várunk el?
Neked nem kell sok mindenre, ezért pl. a Microsoft Lumia 550 is pont beleesik az árba, de ez nem Android, hanem WindowsPhone. Esetleg egy Samsung Galaxy J1, ha tényleg csak Andorid jöhet szóba! Ez a 3 telefon azért még megéri azt a pénzecskét.
Utolsó vagyok.. figyelj arra, hogy ne kézből vedd, durván olcsón.. érted, pl. egy full jó telefont 10000-ért. (mert lehet,hogy lopott vagy ilyesmi)
Jobb, ha boltban veszed, ott adnak rá garanciát is, ami az ebben az árban levő telefonokhoz tényleg szükséges.
értem, még jó h írtad :D
az lg szimpatikus. van abból lg leon 4G H340n.. V. ez ua.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!