Meg lehet javítani meglazult érintőpanelt?
Figyelt kérdés
Ki kellett cserélni a telefonomon (Xperia z1 compact) az érintőpanelt (az LCDvel együtt lett cserélve). Néhány nap után arra lettem figyelmes, hogy nem reagált a telefon érintésre, és az é.panel a telefon alján eltávolodott az LCDtől, visszanyomtam, újraindítottam a telefont, és úgy működött. Viszont azóta is időnként meg kell nyomni alul. Félek hogy ebből hosszú távon lehet valami gond. Egyébként pontosan hogyan van rögzítve az érintőpanel az lcdhez? Meg lehet javítani házilag, vagy csak szervizben? Kb mennyibe kerülhet?2016. júl. 3. 14:00
1/1 anonim válasza:
Csak szervíz, otthonra kellene felszerelés.
De ha most cseréltetted szervízzel, és nem haver gányolta, akkor arra is kaptál biztos garanciát.
Az ár amúgy lehet hogy csak pár ezer ft, lehet hogy egy új panel. Szóval nem lehet így megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!