Még javítható vagy már kuka?
Figyelt kérdés
Egyik barátom dunába ment fürdeni és elfelejtette hogy nála a telefonja jól megúsztatta tegnap,ma jött át hozzám hogy nem müködik neki és nem-e tudnék valamit vele csinálni vagy teljesen kuka,szóval szétszedtem a telót teljesen(mivel már mondta hogy be nem kapcsol) akksira rámértem 0.70volt van benne.. most teljesen megvárom hogy megszáradjon, az alkatrészekben tehetett kárt? Akksi tönkre mehetett hogy csak ilyen kevés a feszültség benne? Megpróbáljam feltölteni vagy a víz tönkre tette?2016. júl. 3. 12:20
1/8 A kérdező kommentje:
Lehagytam hogy Sony M2-ről van szó.
2016. júl. 3. 12:20
2/8 anonim válasza:
Totális szétszedés, szárítás és alkatrészoldali finom pucolás belefér, aztán menjen egy akkutöltés és próba. Nem reménytelen.
3/8 A kérdező kommentje:
igen teljesen szétszedtem csavarokat kiszedtem "alaplapot" akksit mindent kiszedtem.. Kérdésem az lenne hogy a víz tehet kárt az akksiba hogy attól lemerült? Vagy eleve nem lehetett feltöltve az akksi? (barátom nem volt "jó állapotban" így nem tudja fel-e volt töltve vagy sem és ezért is úszott a teló)
2016. júl. 3. 12:37
4/8 anonim válasza:
A rizsbe is rakhatod szétszedve(ne törd össze a rizst) jó a nedv szívó képessége.
5/8 anonim válasza:
Már rég tönkrementek az áramkörök és rövidesen szét is rohad az egész. Eriggyetek vissza a Dunához és a "hogy én mekkora marha voltam" rituális szöveg mormolása közben a haverod dobja be a folyóba.
6/8 anonim válasza:
Az alkatrészeket tönkretette a víz okozta zárlat, már nem lehet rajta segíteni, valószínű, hogy száradás után sem fog működni
7/8 anonim válasza:
tedd be rizsbe egy két napra, az felszívja a vizet
8/8 A kérdező kommentje:
Összeraktam.. úgy nézz elvileg működik..
2016. júl. 3. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!