Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van valakinek Vernee Thor...

Van valakinek Vernee Thor telefonja? Mik a tapasztalatok? Interneten csak dicsérik.

Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodok rajta hogy megvegyem, ebben az árban nem találtam jobbat, és csak jókat olvastam róla, rengeteg kommentáron és oldalon keresztül, illetve tesztoldalakon. Viszont itt egy kérdésnél valaki azt írta, hogy nem érdemes olyan telefont venni ami még nincs igazán bejáratva és kevés vele a tapasztalat, kitudja fél év múlva mit produkál, így most nem tudom mi tegyek, annyira nem is értek a telefonokhoz, viszont 40 ezerért, szerintem csak olyat tudok venni ami nem sokat ér fél év múlva mert lassú egyebek... egyébként internet, kamera, telefonálás, ennyi érdekel vele kapcsolatban. 19/L

2016. júl. 3. 11:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nálam is jól működik a beállítás, a gondom csak az hogy újra meg újra vissza kell állítanom, mert rendszeresen nem jelzi ki a számomat, nem tudom miért... :/ De ezen kívül semmi problémám vele, még midig gyors, jól működik. Kicsit talán melegszik ha intenzíven használom. Többször leejtettem olyan talajfelületen és olyan magasságból hogy azt hittem mehetek a szervizbe, de egy karcolás sincs rajta :)))
2016. dec. 4. 11:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem pont ugyanez a bajom volt, gondolom egy szoftverfrissítés miatt.

Állíttasd be a szolgáltatóval, hogy jelenítse meg a számod, mert a telefon a szolgáltatói alapértelmezetre állítja vissza.

2016. dec. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!