Hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a telefonom a Facebook Messengerne írja ki minden órában, hogy x értesítésem, y új ismerősöm és z üzenetem van?
Figyelt kérdés
Rohadt idegesítő, főleg, hogy a múltkor direkt olvasottá tettem minden értesítést.2016. júl. 2. 20:31
1/6 anonim válasza:
Még is, milyen telefon? Alma vagy Android? Esetleg Symbian?
2/6 A kérdező kommentje:
Android!
2016. júl. 2. 20:44
3/6 anonim válasza:
engem is zavart, úgy oldottam meg, hogy a clean master-ben (nem tudom ismered-e, ez egy app, ami letörli a telódról a felesleges szemetet) van csendes értesítések rész és ott be lehet állítani, hogy miknek az értesítéseit nem akarod látni
először csak facebookon akartam beállítani, de ott nem találtam ilyet
4/6 A kérdező kommentje:
Első körben nem használnék erre egy 3rd party appot, de köszönöm a tippet. Ha másképp nem megoldható, akkor ezt, vagy valami hasonló opciót is el tudok fogadni.
2016. júl. 2. 20:47
5/6 anonim válasza:
Nem tudom melyik android. De nekem van egy olyan beállítás, hogy Értesítések. Ott tudom szabályozni a programokat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem beállítottam, hogy blokkolva legyenek az értesítések.
2016. júl. 3. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!