Tumblr, kialakítás, népszerüsítés?
Sziasztok!
Mit gondoltok arról, ha egy tumblr blog tőbb oldalú? Azaz ha nem csak egy témában oszt meg bejegyzéseket..Valamint, szeretném népszerüsíteni oldalamat, esetleg ha itt linkelitek a ti oldalaitokat, nem kővethetnénk be egymást? :)
Facebook, egyéb oldalak kizárva, anonim szeretném csinálni :)
Nekem személy szerint olyan tumblr-öm van, amin minden helyet kap, ami engem egy kicsit is érdekel, jellemez, vagy én magam vagyok (néha saját képekkel, idézetekkel vegyítve). Szerintem a többoldalúság sem hátrány, igaz hogy nem sokan találtak meg úgymond, mióta megvan, de szerintem nem ez a legfontosabb. Én szeretem csinálni, szeretem visszanézni, mert ezek számomra egyben emlékek is, sokszor különböző életeseményekhez osztok meg dolgokat. :)
Nem tudom linkelni sajnos az enyémet, mert már sokszor kitiltottak emiatt erről az oldalról, és véglegesen is, ha újra linkelem, de ha te elküldöd privátban a tiédet, szívesen megnézem. :) (És ha bekövetlek, tudod hogy én voltam az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!