S7 edge plus vs 6s plus?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik lenne jobb indok nem kell csak annyit irj hogy s7 edge plus vagy 6splus2016. júl. 1. 22:56
21/32 anonim válasza:
Szerintem inkább te voltál a probléma, nem a telefonok. Ez nem iPhone. Ne vedd magadra, de ezek nem idióta biztos telefonok. Tény hogy a rendszer biztonságos, de azért mert semmit nem tudsz rajta csinálni, amit az Almabácsik nem engednek. Mondjuk fényképet engedéllyel sem lehet, csak kritikán alulit.
22/32 anonim válasza:
Mondjuk nekem a kamera nem nagyon lényeg.😊
Hát aki többet vesz ugyanabból a telóból az vagy hülye vagy valami gsm-es.
23/32 anonim válasza:
Én várnék a SG Note7re :). Vagy az új IPhonera. Most tuti nem vennék csúcsmodellt.
25/32 anonim válasza:
#22 Vagy van 6 ember a családban és nem kenyérre kell spórolni. Esetleg nem egyszerre lettek véve, és nem kell eladni hogy másikat tudjon venni.
26/32 A kérdező kommentje:
Kösszi szépen mindekinek aki válaszolt és meg kérek mindenkit hogy ne veszekedjen de szerintem a válaszok alapján a samsung nyert kösszi mindenkinek és a érdekes informáciokért
2016. júl. 2. 22:21
27/32 anonim válasza:
#25 szerintem itt senkinek nem kell kenyérre spórolni és szerintem senkinek nem kell eladni a telóját ahhoz hogy újat vegyen
28/32 anonim válasza:
Akkor miért hülyézel le valakit?
29/32 anonim válasza:
Nekem 6s plus-om van, nagyon szeretem. Én arra szavazok.
Előtte Samsung Galaxy S4-em volt, azt sajnos nem szerettem.
30/32 anonim válasza:
#29 akkor mi társak vagyunk ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!