Miért akadozik a zenelejátszó a mobilomon?
Figyelt kérdés
Samsung s6-om van, iden januarban kaptam. Egy darabig semmi baj nem volt vele, de nemregiben (egyre surubben, mostanaban mar szinte mindig) akadozni kezdett a zenelejatszo. Borzalmas, hangosan sosem tudok zenet hallgatni vele, hiaba frissitettem, nem ertem mi a baj. Ha fulessel hallgatok, akkor mindig jo, es hogyha nem a zenelejatszobol nyitom meg hanem a sajat fajlok menuben a zeneszamoknal, akkor fules nelkul sem akadozik soha. Mi lehet a problema? Valaki tapasztalt mar hasonlot? Vigyem a telefont szervizbe? Utolag is bocsanat, hogy ekezet nelkul irok, csak jelenleg is telefonrol vagyok, es minel elobb szeretnem tudni az okat. :<2016. júl. 1. 17:51
1/4 anonim válasza:
Tölts le egy másik lejátszót. Valami bufferelési probléma lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam ra en is, de esetleg nem lehetne valahogy megcsinalni, hogy az alapalkalmazas is jo legyen?
2016. júl. 1. 22:01
3/4 anonim válasza:
Hát ha találsz olyan beállítást valahol, amivel a buffer méretet lehet növelni, akkor talán. De nem is 100%, hogy ez a problémája. Nehéz segíteni távolról, mert rengeteg gondja lehet.
A legyegyszerűbb amit megtehetsz ezen kívül:
Beállítások>Alkalmazások>(kikeresed a zenelejátszót)>kényszerített leállítás, majd adatok törlése
Ez alapállapotba állítja a lejátszót.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálja
Volt hogy töröltem minden zenét és újra lrtöltöttrm és egy darabig jó volt
Most megint akadozik de nem minden szám...
Huawei p20 litrom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!