Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon vagy milyen...

Milyen telefon vagy milyen alternatíva felelne meg számomra? Szóval sokat dolgozok vassal ahol vaspor különbféle kosz hazavágja az okostelefont. Mit kéne tennem, hogy mindig elérhető is legyek, de legyen okostelefonom is?

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Egy megölhetetlen Nokia Lumia 530. :DDDDDDDDD 1 év alatt nem tudtam kinyírni,bárhogy akartam.
2016. júl. 1. 17:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Erre mondják, h fúúúj windowsos.

Pedig lassan az lesz, h én is azt fogok venni.

Az igazi az lenne, ha kettő simhez tartozna egy szám. És akkor lehetne egy olcsóbb androidom...

2016. júl. 1. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Caterpillar gyárt über-strapabíró okostelefonokat. Nem tudom, a vasport mennyire bírja mondjuk.
2016. júl. 1. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt mondod, munkaidődben engednek telefont nyomkodni????
2016. júl. 1. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a cégnél Galaxy xcover II-t használunk. Nem jó semmi másra, mint a céges alkalmazás futtatására és telefonálásra, de elázik, le ejtjük a ház tetejéről, pofára esünk vele sárban és működik már 2 éve. Pedig a töltőrész védő fülecskéjét, vagy mi az, letéptem mert állandóan kinyílt. Még az aksija is működik, bár most már csak egy napot bír ki. Munkába tökéletes.
2016. júl. 1. 18:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Ház körüli meló.
2016. júl. 1. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ha valami komolyabbat veszel. mindegy milyen, akár S7 Edge is lehet. A lényeg egy kiváló tok. Nagyon pofás víz és pormentes tokok vannak, ütésálló kivitelben.
2016. júl. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!