Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy oldjam fel? Segitsééég!?

Hogy oldjam fel? Segitsééég!?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy Evolio M4 Magic telefonom, és elfelejtettem a mintát, amivel fel tudnám oldani a telefont, Mit csináljak vele? már kb 1 hete próbálkozom...Sajnos nincs időm elvinni telefonoshoz, Válaszokat előre is köszönöm!.

2016. jún. 30. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sósav és kénsav elegye biztos feloldja.

Nem hiszem hogy bárki fel fog világosítani, akkor sem ha ez esetleg lehetséges. Így neten keresztül, honnét tudjuk hogy nem lopott esetleg?

2016. jún. 30. 16:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Hasznos válasz :D de ha akarod elmondom az egész sztorit hogy hogy és miért nem tudom feloldani :) elég hosszú lenne, de ha van kedved és időd elmondom...
2016. jún. 30. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Kérj meg valakit, hogy vigye el telefonoshoz, mert így neten kínlódás lesz leírni.

Vagy Google-ben keresgélj.

2016. jún. 30. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam pár kérdést és kommentet, érthetővé vált számomra , hogy miért kaptam ilyen kommentet, jogos...de akkor tényleg csak a telefonos marad...sajnos...
2016. jún. 30. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Google-ba kerestem, de sajnos nem találtam, nem annyira keresett telefon, de mind1 , majd megoldom :)
2016. jún. 30. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg nem bunkósságból írjuk. De volt aki nyíltan, lopott telefont akart feloldani. Te sem örülnél neki hogy az ellopott telefonodat valaki feltörné itteni segítséggel.
2016. jún. 30. 16:41
 7/7 bp1985 ***** válasza:
Minden nap beírod 40x, majd hirtelen elfelejted. Persze...
2016. júl. 1. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!