Milyen telefont vegyek?
A mai nap sajnálatos módon összetört a telefonom. Berepedt a kijelző, ezért az érintőpanel megadta magát. Sajnos a javítása 22 ezer forintba kerülne, annyit meg az egész telefon újkorában sem ért. Egy Nokia Lumia 530-ról beszélünk most.
Kellene vennem egy új telefont, ti mit ajánlanátok? Maximum 40-50 ezer forintot vagyok hajlandó kiadni érte. Szerintetek maradjak a Windows Phone-nál, vagy térjek át másik operációs rendszerre?
Szia,
Mire kell a telefon, mire szoktad használni? Fontos szempont a játékok futtatása, vagy az is elég, ha nem akadozik, sokáig bírja.
Szerintem megéri androidost venni, és semmi kép se multiba vedd.
Nekem htc-m van a Desire típusok szerintem már lementek 40-50k árkategóriába.
Ismerősömnek Samsung galaxy grand neo (neki az volt a szempontja, hogy olcsóbban kapjon viszonylag erős telefont) Ezt teljességgel megkapta, 1 éve meg van neki a telefon és azóta se lassult be.
Keress rá árukeresőben, megbízható boltok pl a Skyphone, Emag. (szerintem az EliteGSM is én tőlük rendeltem a mobilom) De persze nincsen internetes oldal negatív vélemények nélkül.
Igen, ez a legnagyobb baj, hogy a Windows Phone-nak nem lesz nagy jövője, pedig azok érik meg legjobban az árukat.
Az Android-tól tartok egy kicsit, mivel ez előtt volt egy Samsung Galaxy Y típusú telefonom, de azzal csak a baj volt. Lefagyott, kilépett folyton az alkalmazásokból, ezért is cseréltem le. Bár azt írják a neten, hogy az Android nagyon sok fejlesztésen ment át, tehát ezek a problémák elméletileg már nincsenek.
iPhone-t azért nem akarok venni, mert mocsok drágák, még az iPhone 4S is 30 ezer forint, de alig tud többet, mint egy Windows Phone-os, vagy egy Androidos telefon.
Lehet, hogy az Android mellett döntök, úgy lehet, hogy azzal járok a legjobban. Majd keresek valami HTC-t, vagy Samsung-ot, vagy valamilyen nagyobb márkák telefonjait.
Köszönöm szépen mindenki válaszát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!