Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vernee Thor személyes tapaszta...

Vernee Thor személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A Vernee Thor telefonról tudnátok személyes tapasztalatokat mondani? Ilyen telefon szeretnék venni, eléggé szimpatikus tesztek alapján is. Több hónapos személyes tapasztalatok érdekelnének itt, GYK-n, nem mobilarena fórumon...stb. Köszönöm! ☻☻☻

2016. jún. 30. 12:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nálunk 3 db is van a családban. Azért ennyi, mert ennyire elégedettek vagyunk vele. A két lányom kifejezetten szereti, de annyira, hogy fél év után még mindig mondják, milyen jó. Előnyei: a forma (nem a szépség, hanem a praktikusság)nem gondoltam volna, hogy a lekerekítés ennyit számít, pl. a zsebben hordásnál. Rendszeresen jön rá Android frissítés. Gyors mindenben, jó a GPS, jó az akkuidő, ár/érték arányban ma sincs jobb vétel. Ami nekem hiányérzetet ad: képtelen voltam úgy memkártyával bővíteni, hogy a programok azon tárolódjanak, pedig 80 mbps-os a kártya írási sebessége. Vagyis sikerült, de akkor további új programok nem futottak le. Így csak zene, fotó stb megy rá. A fotói azoknak jók, akik nem erre vannak rákattanva. A régi telefonom, Inew V7 jobbakat lőtt. Még hátrány, hogy zene lejátszás (pl elalváshoz) a leghalkabb hangerőn is túl hangos.
2016. okt. 23. 09:36
 12/12 mache válasza:

Sziasztok!

Nagyon jó telefon, de a kisfelbontású videókat is kadva játsza a 8 processzor ás a 3 GPU.

A saját maga által készített 720p-seket, Mpeg2-t, mp4-et, full HD mts-t mindent.

A beépített lejátszóval és az MX Player + ARMv7 NEON-nal is.

Tudom, ez ARMv8-as.

Nálatok hogyan működik?

Nekem hogyan működhet jól?

Köszönöm.

Mach Ervin

2017. máj. 17. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!