Samsung Galaxy S5 készülékemről hogy tudom megállapítani, hogy szolgáltató függő, vagy független?
Hát konkrétan Samsungnál nem lehet, Sony-nál meg lehet egy kódot beírva a tárcsázóba, és ott kiadja h lehet-e nyitni bootloadert. ha lehet, akkor 100% független.
Javaslom hogy úgy ellenőrizd hogy megnézed van-e szolgáltatós appok, ha nincs akkor 99% független.
Bár próbáld ki, lehet Samsungnál is jó:
Írd be tárcsázóba:
*#*#7378423#*#*
Service Info -> Configuration
ha ezt látod akkor független:
Bootloader unlock allowed - Yes
Ha a végén Yes helyett No van, akkor nem.
:)
szep is lenne,ha egy sony szerviz kod mukodne samsungon vagy barmi mason. imei matrican van egy sorozat szam. nem az imei szam,hanem az SN. azt kuld el, megmondom az infot neked.
zarojelbe hozzateszem, semmi koze a fuggetlenitesnek a sonynal,hogy a bootloader milyen allapotban van. ha kinyitod a bootloadert, vagy eleve nyitva van, attol a telefon nem lesz fuggetlen. total mas dolog a ketto. csakugy mint HTC-nel. nem kell kinyitni a bootloadert,hogy fuggetlenitsuk a telefont.
Utolsó, én nem is állítottam olyat, viszont ha nyitható a bootloader, akkor a készülék 100% független.
Mert minden szolgáltató nyithatatlanul adja a bootloadert.
mondom,hogy a kettőnek nincs köze egymáshoz hát na.
majdnem jó helyen keresgélsz. a kód beütése után service info és NEM configuration,hanem SIM lock. ha nincs X az első helyen akkor független. ha van X akkor függő és itt 2 részre szakad a dolog. X után van szám és nyitható, vagy X után 0 van és a szolgáltató lezárta,hogy ne lehessen kóddal nyitni. szerencsére erre is van megoldás. csekkold a képet. erről beszélek (ADMIN: NEM REKLÁM CSAK EGY KÉP! NE TÖRÖLD!) [link] érti már uram? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!