Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nexus 5X vagy Sony Xperia Z3?

Nexus 5X vagy Sony Xperia Z3?

Figyelt kérdés

Z3-ra is CM-et raknék, szóval ott is alap androiddal használnám.

Ahogy nézem Z3 specifikációja jobb, de 1 évvel régebbi telefon.

Ki szerint melyik a jobb? Indoklás is jöhet!

2016. jún. 28. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem...kell még hozzá táp, RAM, meg HDD is, hogy egyáltalán indítható legyen.

De ha elmagyaráznád, hogy hogyan is hasonlítható ide a vágódeszka..

2016. jún. 28. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Akkor kérlekszépen mondd meg nekem, hol a probléma pl a Mi5 (vagy akár a Redmi 3/Redmi Note 3) anyaghasználatával és összeszerelési minőségével? Mert ugye ez a számítógépes hasonlat most nagyjából erre próbált (volna, ha igazad lenne) rávilágítani.

Hallgatlak.

2016. jún. 28. 20:51
 13/19 BM-Striker ***** válasza:

Egyébként Sáomi-nak kell ejteni.

2016. jún. 28. 21:45
 14/19 BM-Striker ***** válasza:

Saját tapasztalat szerint SIM tálca kivételével semmi(Redmi 3).

Kijelző szép, illesztések jók, akku sokáig tart, a ménősigézet megfelel gyártó drágább középkategóriás modelljeinek.

Hátrányai: nincs benne NFC, nincs benne 800mhz-es 4g támogatás, és kijelző bevonata nem GG.

Én azoknak tudom ajánlani, akik nem költeni sokat telefonra, de a szűk keretükből egy igényes darabot szeretnének venni. És/Vagy azoknak, akiknek igényük a jó akkuidő.

2016. jún. 28. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:

12-es

Az MIUI hivatalos fóruménRedmi Note 3 camera problem

Redmi note2 Battery Drains fast (super unhappy with note2 battery life)

Battery used 81% by screen redmi note 2

Whatsapp 'online' status

Bluetooth Earpiece issue!!

Heating issue

Redmi can't save pictures/screenshots/images

phone call issue

Xiaomi vibration is too weak, even when set to strong settings.

Document cant be attached with email in email application of MIUI 7 shuaidi's

ERROR - unfortunately, com.android.phone has stopped

miui 7.1 readme toggle bugs

Music Lagging Problem

My phone reboots quite frequently now

És ez 12 oldalon keresztül. Ezek után meséld el, hogy miért is kéne elájulnom tőle? Főleg hogy minden tizedikre írják hogy "Solved". Nem annak a 10 magyarországi embernek a véleménye érdekel, akik hajlandóak megvenni valamit, csak hogy olcsón kapják meg és utána minden mást lesz@roznak. És mond már el, hogy a netán mégis baj lesz vele, hol fogod javíttatni? Mert hogy hivatalos szervize nincs a közelben.

2016. jún. 28. 23:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy kicsit gondolkozz már...

Szerinted hányat adnak el abból a telefonból?

Nagy számok törvénye...amiből sok van, abból több is fog meghibásodni.

Egy kis keresgéléssel nagyjából ugyanennyi hibát találhatsz apple vagy samsung fórumokon is.

Nem annak a pár magyarnak a véleménye érdekel? Úgy néz ki, hogy az sem nagyon győz meg, hogy Áprilisban a Xiaomi világszinten az 5. legnagyobb mobilgyártóként volt számontartva, Vagy hogy az AnTuTu adatbázisa szerint 2016 Májusában a tesztben a 4. legmagasabb pontszámot a Xiaomi Mi5 érte el.

Nagyjából mindegy neked ki mit mond, mert te már (tegyük hozzá, hogy ahogy nézem nagyon sok gyakorlati tapasztalat birtokában...) eldöntötted magadban, hogy a Xiaomi szar. Innentől kezdve, mindegy, hogy ki mit mond.

Csak az benne a legrosszabb, hogy ilyen magabiztossággal terjeszted a hülyeséget...

2016. jún. 28. 23:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a világszinten, gyakorlatilag Kínát jelenti.
2016. jún. 28. 23:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha máe ennyire képben vagy, akkor a Xiaomi 5 nem negyedik, hanem konkrétan első.

[link]

Hoppá.

Jelzem, nem is az 5-el van bajom, hanem a Redemi szériával. Ami lehet hogy papíron erős, de trehányul van megcsinálva. Közel nem nyújtja azt ami várható lenne. Itt a "Mobiltelefonok" rovatban is feltesznek kérdéseket a hibákkal kapcsolatban, de érdekes módon senki nem reagál rájuk. Hol van az a nagy tudás ilyenkor? Az egyik fórumozó éppen tegnap írta le hogy ketten is kéthavonta cipelik szervizbe. Én egy szívásokkal teli fél évet leszámítva (iPhone 4s) Samsungot használok. Még most is van a családban 14 darab, Köztük S3 is, ami a legrégebbi. Nem lassult be egyik sem! Nem volt szervizben egyik sem. Erre az egyik Xiaomi ajánlgató folyamatosan hangoztatja hogy a "szarszungok 3 havonta besz@rnak". De hát én terjesztem a hülyeséget? Igaz?

2016. jún. 29. 05:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Áhh most akkorát tévedtem, hogy mindjárt elásom magam.

Jah nem..amit te küldtél az a 2016 Q1 statisztika. Azaz Januártól Márciusig. Most Q2-ben vagyunk, de nem is ez a lényeg..

Remek. Amiről én tudok s3, azon mindegyiken el van b..va a rebdszer.

Nem is ezzel van a baj, mert a samsung is összeszedte magát, és a 2014 végén, és utána kiadott telefonok rendszerável már semmi gond nincs. Aki mást mond az hazudik..ennyi.

Én eddig a redmi szériáról is csupa jót hallottam. Néha van fent 1-1 kérdés, de nem veszélyes. Ismerősi körben is van, ott sem volt még panasz, tesztek alapján is jó.

Hogy csak Kínában népszerű? Ott csak a LEGnépszerűbb. Ezen felül mindenhol viszonylag kelendő, mert jó az árazása.

Garancia? Van hivatalos oldaluk. Onnan kell rendelni. Igen, szállít ide, és még garanciát is vállal rá.

2016. jún. 29. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!