Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5S vélemények?

Iphone 5S vélemények?

Figyelt kérdés
Milyen az előlapija?

2016. jún. 28. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
3eves mobipnem ajanlom de ha menozesre kell akk arra se a legjobb mert mar 3eves...
2016. jún. 28. 16:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem menőzésre kell..

Véleményt szeretnék kérni olyanoktol akiknek van/volt olyan készüléke

2016. jún. 28. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem olyanom van lassan egy éve. Én nagyon szeretem, elegáns, egyszerű és nagyszerű. Nem tudom, hogy volt-e valaha iPhone-od, nekem ez a 4. és soha nem kellene más. Most lehet lecserélem majd egy 6-ra, mert jó áron tudom szerezni, de idáig ez a kedvencem. Megéri az árát. .:)
2016. júl. 2. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Még nem volt:) de azt hallottam hogy jobb mint az android.

A kamerái milyenek?

2016. júl. 2. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Arahoz kepest rosszak az arabol tudsz venni egy g4et aminek van az egyik legjobb kemeraja
2016. júl. 2. 23:27
 6/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Én nem szoktam sokat fotózni, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Szép képeket csinál nagyon.

Egyszer jó áron tudtam venni egy Galaxy Tab-et és lehet én voltam a béna, de 1 hónap után se tudtam megtanulni kezelni és inkább eladtam. Szerintem az iOS-nek a legtisztább a oprendszere. De amúgy nézz teszteket, kiveséznek rajta mindent.

[link]

[link]

2016. júl. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!