Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jay Freeman hogy tudta megterv...

Jay Freeman hogy tudta megtervezni a Cydia-t?

Figyelt kérdés
Engem ez nagyon érdekelne...volt már jailbreakelve a telefonom es nagyon élveztem de nem láttam értelmét ezért letöröltem.Viszont az imént elgondolkodtam,hogy vajon hogy csinálhatta.Megtervezte hibátlanul az iOSt csak plusz egy ikonnal? Hogy tudta feltörni ezt az egész rendszert hiszen az iOS nem támogatja? csak kiváncsiságból kérdem. :D

2016. jún. 28. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:

A Cydia csak egy csomagkezelő alkalmazás frontend + egy webáruház app, semmi több. Jailbreak-elt iOS-en lehet külső forrásból származó csomagokat telepíteni, ezt használja ki, de magát a jailbreak-et nem ő találta ki, az már adott volt.

Alkalmazást meg bárki írhat, fejlesztőként egyébként is tudsz a saját telefonodra xcode-ból alkalmazást rakni, szóval nem egy nagy varázslat az egész.

2016. jún. 29. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!