Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-osok! Mi változott az...

Iphone-osok! Mi változott az IOS-ban a iphone 4s óta?

Figyelt kérdés
A felület sztem tök ugyan az mindben (i4i5i6stb) hoztak vmi új funkciót is a 3d touch-on kivül?

2016. jún. 26. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ, melyik iOS-re gondolsz. 7 és 9 között is van különbség, nem is kevés.
2016. jún. 26. 18:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Mik például?

(A teljesítménybeli különbségeken kívűl)

2016. jún. 27. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Rengeteg minden, ha elkezdenél használni egy iphone 4s-t amely ha jól tudom ios5-el jött ki majd 1 héttel később egy 6s-t amelyen ios 9 fut meglepődnél,hogy mennyi újdonság van, és és föld a kettő minden szempontból, még ha látszatra hasonló is.

De hogy mik ezek elég beírni googleba,hogy ios 6 újdonságok, ios 7 újdonságok és így tovább...

2016. jún. 27. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
De olyan funkciókra gondolok, amiket a felhasználok tudatosan használnak is.
2016. jún. 27. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre nehéz válaszolni, mert mindenki mást használ. Én annó azért adtam túl a 4-es iPhone-omon, mert „kellett” a handoff funkció, hogy a gépemen hívást és SMS-t fogadhassak/kezdeményezhessek. Én ezt pl. használom.

Vagy néha a continuity-t is, de ezt ritkábban.

iOS10-ben lesz megosztott vágólap, azt is biztosan fogom használni.

Viszont a fentieknek pl. csak akkor van értelme, ha nem csak egy iPhone-od van, hanem mellette egy Mac-en dolgozol. Windows mellett ezek teljesen felesleges funkciók.

Vagy van, aki használja az iCloud fotótárat. Ez megint csak attól függ, hogy akarod-e ezt használni, vagy maradsz pl. a Google fotóknál.

Ott van a NightShift, marha hasznos (nekem).

Szóval van egy csomó minden, amit lehet használni, de attól függ, hogy akarod-e, akarsz-e pl. fizetni ehhez nagyobb tárhelyre, illetve vannak-e a telefonod körül más eszközök, amikkel ez az egész jól működik.

2016. jún. 28. 07:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
2016. jún. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!