Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy 5-ben My...

Samsung Galaxy 5-ben My Magazine eltávolítása?

Figyelt kérdés
Sajnos befészkelte magát a kezdő képernyőmre és nem tudom eltávolitani, nekem nem kell.

2016. jún. 26. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Van S5-ös a lányomnál, de mi a fene az a My Magazine?
2016. jún. 26. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért a Galax S5 és a Galaxy 5 nem egy kategória. Teljesen más a két telefon.

Amúgy csinálj egy gyári visszaállítást vagy tedd újra odinnal a romot. Attól már csak eltűnnek ezek a vackok a rendszerből.

2016. jún. 26. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Na de mi az a My Magazine? Mindegy milyen kategória.
2016. jún. 26. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, pontositok, Galaxy S5-ről van szó.

azt irja ki, hogy üdvözöl a saját személyes folyóiratom (My Magazin) mely az érdeklődésemnek negfelelő tartalommal szolgál. Hát én ezt sosem kértem.

A baj ott van, hogy nincs az alkalmazások között és nem tudom kitörölni, mindenáron a használati feltételekhez vezet, de én nem pipáltam be, igy nem is mentem tovább.

2016. jún. 26. 13:19
 5/5 fabrylaszlo válasza:
Ha jól tudom ide közvetlenül be tudsz állítani folyóiratokat, amit érdekelnek. Ennek a letiltását a következő képpen próbáld: Bal oldali érintőgomb hosszan, (felület beállításai), My magazin mellöl eltávolitani a pipát. Így nem fogja megjeleníteni. Ha teljesen el akarod távolítani, akkor ROOT-olni kell a telefont. Nem javaslom, ha garanciális a telefonod. Remélem segítettem.
2016. júl. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!