Ha választhatnátok, melyik mellett döntenétek? IPhone 5c vs iPhone 4s?
Figyelt kérdés
Ezt a két telefont néztem ki. Nem nagyon értek hozzájuk, de próbáltam utánuk olvasni.
A 4S-nek jobban tetszik a külseje, sőt a kis kijelző sem zavar, szeretem a kis, kompakt dolgokat és úgy hallottam iOS 7-el tökéletesen el is futna.
Az 5c-ről azt hallottam az Apple ,,szégyene" a műanyag borítás miatt. Ez tényleg nem szép, de úgyis telefontokkal szoktam a telefonokat ,,tartani".
Jobb kamera, de csak 8 gb-os verzió található, míg a 4s-ből 8,16,32,64 is használtan.
A kérdés az, hogy melyiket vegyem meg, és miért?Melyik miben jobb?
2016. jún. 24. 19:54
2/5 BM-Striker válasza:
4s elavult, 5c kevésbé elavult, tehát 5c.
5c azért bukott, mert az Apple nem tudta középkategóriás készülékként beárazni.
Ha rém hallgatsz, lehetőleg csak új iPhone-t vegyél, régebbiek közül legalább 5s-t.
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ,,gyenge" a keret. olyan 50000 forintból kellene kihozzam maximum a ,,legjobbat" ami ebben a kategóriában nagyon nincs.
2016. jún. 24. 20:08
4/5 BM-Striker válasza:
5/5 anonim válasza:
Ha ezek közül választani kell, akkor egyértelműen az 5c, viszont ennyiért inkább a #4-es nagyon jókat ajánlott, amit én még a Honor 4C-vel egészítenék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!