A Samsung F480i -re hogyan lehet játékokat rakni?
Nagyon sokára bukkantam rá erre a módszerre, és nekem is f480i-m van és az enyémen működik, akárhányszor próbálkoztam vele. Elég bonyolultnak tűnhet, pedig nem az, csak figyelni kell.
1. Driver és file explorer letöltése az alábbi linkről :
2. Zippelj ki minden tömörített mappát, majd futtasd a setup.exe-filet
3. Csatlakoztasd a telefont a pc-hez
4. Futtasd a TkFileExplorer_2.2.exe - filet
5. Az elindított programban kattints a 'settings'- 'Com' fülre
6. Menj a 'Port' legördülő menüjére és válassz portot, majd ok.
7. 'File' - 'connect'- el elő jön a telefon filerendszere - ha mindent jól csináltál.
8. Menj az /exe/java/games könyvtárba és hozz létre egy új könyvtárat a játék nevével (jobb klikk-create)
9. A TkFileExplorer felső file rendszerében navigálj a letöltött játékhoz és drag and droppal húzd át a 2 jad/jar fileokat az elkészített könyvtárba
10. Ezzel elkészült a dolog, húzd ki az usb-t ... 'file'-'disconnect', ha még fut a file-explorer
11. Tárcsázd a telefonban a *#6984125*# karaktereket majd az előjövő menüből menj az Internalsba- és add meg a *#9072641*# masterkeyt
(Itt megjegyezném, hogy Vodkásoknak előbb *#3695147*# majd *#3971258*#kódot/masterkeyt kell megadni!)
12. Válaszd ki a 'Storage settings'-et és bökj az 'Update Java Db'-re
És ennyi!
Megjegyezném még, hogy 1szerre bármennyi játékot/programot tehetsz a telóra, ha mindent beleraktál, elég 1szer frissíteni...
Ja és lehet kifog írni néha hiba üzeneteket, mert nálam szokott, akkor abban is szívesen segítek, ha kell írhatsz az e-mail címemre és akkor leírod, hogy mit ír ki és megpróbálom értelmesen elmagyarázni, hogy mit kéne vele csinálj. (ha küldesz e-mailt akkor a Tárgyhoz kérlek írj valamit, hogy pl: samsung f480, vagy játékrátevés, hogy tudjam, mert ha nincs tárgy nem szoktam elolvasni őket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!