Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Samsung F480i -re hogyan...

A Samsung F480i -re hogyan lehet játékokat rakni?

Figyelt kérdés
Próbálkoztam .jar fájlokkal de nem tok játszani,(.jar, .jad fájlokat tettem rá és nem megy).Valahogy telepiteni kéne vagy mit kell csinálni hogy vigye?
2010. ápr. 13. 16:22
 1/2 K.Ádám válasza:
Engedd telepíteni!
2010. ápr. 13. 17:16
 2/2 Szid válasza:

Nagyon sokára bukkantam rá erre a módszerre, és nekem is f480i-m van és az enyémen működik, akárhányszor próbálkoztam vele. Elég bonyolultnak tűnhet, pedig nem az, csak figyelni kell.

1. Driver és file explorer letöltése az alábbi linkről :

[link]

2. Zippelj ki minden tömörített mappát, majd futtasd a setup.exe-filet

3. Csatlakoztasd a telefont a pc-hez

4. Futtasd a TkFileExplorer_2.2.exe - filet

5. Az elindított programban kattints a 'settings'- 'Com' fülre

6. Menj a 'Port' legördülő menüjére és válassz portot, majd ok.

7. 'File' - 'connect'- el elő jön a telefon filerendszere - ha mindent jól csináltál.

8. Menj az /exe/java/games könyvtárba és hozz létre egy új könyvtárat a játék nevével (jobb klikk-create)

9. A TkFileExplorer felső file rendszerében navigálj a letöltött játékhoz és drag and droppal húzd át a 2 jad/jar fileokat az elkészített könyvtárba

10. Ezzel elkészült a dolog, húzd ki az usb-t ... 'file'-'disconnect', ha még fut a file-explorer

11. Tárcsázd a telefonban a *#6984125*# karaktereket majd az előjövő menüből menj az Internalsba- és add meg a *#9072641*# masterkeyt

(Itt megjegyezném, hogy Vodkásoknak előbb *#3695147*# majd *#3971258*#kódot/masterkeyt kell megadni!)

12. Válaszd ki a 'Storage settings'-et és bökj az 'Update Java Db'-re

És ennyi!

Megjegyezném még, hogy 1szerre bármennyi játékot/programot tehetsz a telóra, ha mindent beleraktál, elég 1szer frissíteni...

Ja és lehet kifog írni néha hiba üzeneteket, mert nálam szokott, akkor abban is szívesen segítek, ha kell írhatsz az e-mail címemre és akkor leírod, hogy mit ír ki és megpróbálom értelmesen elmagyarázni, hogy mit kéne vele csinálj. (ha küldesz e-mailt akkor a Tárgyhoz kérlek írj valamit, hogy pl: samsung f480, vagy játékrátevés, hogy tudjam, mert ha nincs tárgy nem szoktam elolvasni őket.)

2010. jún. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!