Milyen telefont vegyek, ami jo lenne mindenre?
Elsosorban a munka miatt valtanek telefont. Olyat szeretnek, aminek jo kameraja van, a szamitogep kepernyojerol is tud eles kepet kesziteni, a kepeket mappaban tudnam rendezni, kulon a munkaval kapcsolatos kepeket, kulon a szorakozasi kepeket. Nem vagyok otthon nagyon a telefonokban, ezert is erdeklodok. Fontos, hogy nagy memoriaja legyen, ne legyen hatalmas a telefon. Konnyu legyen kezelni, gyors legyen.
Kb ennyi dolog fontos nekem a telefonban. Most sony xperia z1compactom van, kicsit tobb, mint 2eves.
Olyan telefont szeretnek, ami jo lenne hosszu tavra.
iPhone SE, 6s vagy 6s Plus: garantált hosszú gondalan élettartam, kb. 4-5 év! Ha minél kevesebbet akarsz rá költeni akkor az SE nagyon jó valasztás!
Esetleg még megvárhatod az új iPhone-t is, pár hónap múlva jelenik meg.
Ha megmaradsz az androidnál, telefontól függetlenül ajánlom neked fotókezelésre a QuickPic appot, plusz nagyon jó a CamScanner papíros rajzok, dokumentumok scannelésére.
Esetleg a Huawei P8 Lite jó lehet, elég jól fotóz, van elegendő ramja és normális belső tárhelye is.
Office célra én a WPS Office-t ajánlom.
Amenyiben sokat kell PC és teló közt fájlokat, fotókat küldözgetni, a kábeles birkózás helyett nagyon jó az AirDroid app.
"a szamitogep kepernyojerol is tud eles kepet kesziteni"
Erre már szinte bármelyik jó, de ott a printscreen billentyű, akkor biztosan jó képed lesz, átlövöd a telóra és kész.
Nokia N8
Függetlenül már 12-15 ezerért kapsz.
32 gigás kártyát kezel.
Kis könnyű, beépített vaku, fényképező gomb.
Kiváló képek. Akku cserélhető, fillérekért kapható bele.
12 MP, Carl Zeiss optics, autofocus, Xenon flash
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!