Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon ajánlanátok?

Melyik telefon ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Lg G5 vs Huawei P9 vs Iphone 6s vs Samsung galaxy s7
2016. jún. 22. 23:34
 1/9 anonim válasza:
attól függ mennyire számít az ár, de szerintem saamsung
2016. jún. 22. 23:41
 2/9 anonim válasza:
s7 edge
2016. jún. 22. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
+1 samu
2016. jún. 22. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:
S7
2016. jún. 23. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Nézz mobilteszteket.

Az S7 szép és jó, de nem túl praktikus az üveg hátlap miatt. Egyszer leejted és ki is nyírtad, ha nincs normális tokod és védőüveged rá. Ami plusz egy 15 ezerben benne van.

iPhone 6S-ből csak 16GB-osat kapsz ugyanabban az árfekvésben, mint az S7, és a bővíthetetlenség mellett az a 16GB semmire sem elég, így az kiesik.

LG G5-tel nincs tapasztalatom, ahogy a Huawei P9-cel sem.

Én S7 Edge-t vettem, nagyon szép, gyors, funkcionálisan minden tekintetben kiemelkedő, de ott még a temperált védőüveg is kiesik a lehetőségek közül, mert a tokok többségével nem lehet együtt használni... És az üveg hátlap miatt picit bánom, hogy emellett döntöttem.

2016. jún. 23. 06:20
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Nekem simán bele megy a tokba üvegestül. Spigen tok.
2016. jún. 23. 06:34
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Milyen üveget vettél hozzá, ami belemegy? Az enyémen egy Spigen Neo Hybrid van, de idáig nem találtam normális temperált védőüveget, amivel bele lehetne rakni...
2016. jún. 23. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:

"iPhone 6S-ből csak 16GB-osat kapsz ugyanabban az árfekvésben, mint az S7, és a bővíthetetlenség mellett az a 16GB semmire sem elég, így az kiesik"

Micsoda érv :DD egy szóval sem mondta a kérdező, hogy max mennyi pénzből szeretne telefont vásárolni, vagy, hogy i6S-ből 16 gigásat venne, nem tudom, miket kombinálsz itt. :D

Én az i6S-t mondom. Persze 64 gigásat vagy 128-ast.

2016. jún. 24. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha 128-as, akkor is az S7. Nem akkora szám az iPhone 6s
2016. jún. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!