Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Menthetetlen a telefonom?...

Menthetetlen a telefonom? Illetve milyen újat ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

G2 minim szoftverfrissítése után (kb fél éve) lassú. Nincs rajta sok alkalmazás, csak a messenger, instagram, meg 1-2 pici (névnapos alkalmazás, és egy naptár)

gyorsítótárakat folyton ürítem, van rajta "tisztítóalkalmazás" is. De. Néha azt csinálja, hogy ha böngészek neten, nem jön be a billentyűzet, illetve ha bejön azonnal eltűnik..Lefagy, olyankor ki sem tudom kapcsolni, max kivenni az aksit, villog. Apropó, aksi. 2440 mAhos aksija van, de ahhoz képest, amilyen lassan merült, most eléggé gyorsan (bár így is bírja 2 napig)

Egy Elephone P8000-ret szeretnék helyette venni, nagyon jól hangzik minden paramétere, szinte nem is találtam benne rosszat...aksi 4200-as, fullHD kijelző, 16 giga belső memória, 3 gb ram és nyolcmagos, jó elülső és hátsó kamera.

Boltban még a Huaweit ajánlgatták mert "szebben néz ki", "dizájnosabb", de engem nem igazán érdekel a külseje (úgy is lesz rajta tok :DD ) szerintetek?

Tudtok esetleg ebben a 70-80 e-s árkategóriában ajánlani telefonokat?

Illetve lehetséges, hogy az előző telefonom "elromlása" a szoftverfrissítés után nem véletlen? (régebbi típusú telefon, arra gondolok, hátha ez egy "vegyél újabb telefont" löket lenne)

Köszönööm :D

2016. jún. 22. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is g2minim volt en egy honapra csereltem le egy xiaomi redmi note 3prora. Ezt 75ert vettem es csak ajanlani tudom ha nem zavar a nagy mobil.
2016. jún. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!