Az normális ha bekapcsoláskor az android 3-4 percet az "alkalmazások optimalizálása"-val van elfoglalva?
MINDEN bekapcsoláskor?
Mert frissítés után normális, full wipe vagy cache törlés utáni indításnál normális, de nem szabadna minden indításkor így viselkednie.
Teló típus, rom verzió, build szám?
"Semmilyen frissítést nem végeztem."
Hát lehet, hogy te nem, de a Google Play meg a teló saját system app frissítője csinálja. Ebből szerintem a play-es nem szól bele a dologba, de a rendszerappok egyenkénti frissítése igen.
Nekem is ezt csinálja a telefonom.
Utálom!
Én is ezzel kínlódok és sajnos nem 1-2 perc, hanem sokkal hosszabb 5-6 perc is van.
Írják, hogy ki kell kapcsolni! Ok., de hogyan??? Erre még sehol nem kaptam választ. A telefon: Doogee X5
Nexus 10-n nálam is ugyanez a probléma: MINDEN bekapcsoláskor elszöszöl 25-30 percet (!) (ez durván sok) mire 118 alkalmazást leoptimalizál.
Sehol sem találom rá a megoldást :( :( :(
(Android 5.1.1) Ahogy elnézem a hozzászólásokat ez nem vas függő és nem is Android verzió függő. Melyik alkalmazás felelős ezért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!