Lumiákra mennyire jó az ingyenes navigáció? Nagyon vacilálok, h x5 x6pro vagy lumia 535. Fontos a friss térkép, meg, h ismerje a trafi pontokat.
Offline módos térkép és navi is van, ami direkt Lumiákhoz való ("HERE" alkalmazások). Egészen jó, de nekem az újabb útvonalmódosításokat nem mindig ismerte fel.... Meg a navi eléggé meríti a telefont.
Hogy a trafi pontokat felismeri-e ,azt hirtelen nem tudom. Nekem van külön trafi kereső alkalmazásom, de az b..szik jelezni, ha a közelben mérnek.
Én a Lumiát személy szerint nem ajánlanám (én is bánom,hogy megvettem), mert a Windows phone nagyon el van maradva a többitől.....
Az ingyenes HERE navi talán a legjobb volt a piacon az offline képességű navik között ingyenes térkép letöltésekkel.
Sajnos a Nokia eladta a Here csomagot, az új tulaj meg nemrég bejelentette, hogy vége a WP támogatásnak, így ezen a fronton is lemarad a Lumia :(
szerintem csak a navi miatt ne vegyél Lumiát....ahogy az előttem lévők is írták, nagyon le van maradva a többitől.
naviban szerintem a Waze a legjobb választás, ingyenes, valós idejű infók, felhasználok is frissítik...szóval a legnaprakészebb, én még sosem csalódtam benne. Esetleg ha netről meg tudod szerezni, akkor iGo SzülinApp, ez szintén ingyenes,de csak Magyarország térképe van benne, nem tudom ez mennyire fontos szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!