Galaxy tab s2 vagy ipad mini 2 retina?
Lenne még egy kérdésem:
Az ipad mini 2 retina / mini 4 retina / air 2 miben különböznek egymástól?
#1 válaszoló! Köszönöm a gyors válaszod! :)
Hasonlóan állok hozzá én is. Középkategóriás androidos telefonom van, csak szenvedés, lassú... Akkor meg mégis miért kételkedem? Mert még nem volt apple készülékem és csak egyszer volt (pár percig) a kezemben ipad, amikor betévedtem az apple store-ba. Gyors és szép megjelenítője van, de semmit tapasztalatom nincs. :)
Nálam rengeteg iPad fordult meg, sőt, Apple boltokban dolgoztam. Az iPad-ek tartják az árukat és nem lassulnak le idővel sem, max pár év után szoftverfrissítések végett, de az a jövő zenéje.
Tabletekben az iPad mérföldekkel meghalad minden más próbálkozást (kivéve szerintem a Surface Pro 4, de az kb. 400.000HUF), gyorsak, szép kijelző, azt vedd.
Az alkalmazásokat is kifejezetten a tablet méretre optimalizálják, sok az Android-os tablet alkalamázok közül olyan, mely csak nagyítottja a mobilos változatnak (pixeles, nincs kihasználva a méret).
Nagyon könnyű betanulni az iOS okosságait, így probléma nem akadhat. Android és iOS hasonló elven működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!