Ha a Oneplus -tól rendelek telefont kell fizetni áfát és vámot pluszba?
Figyelt kérdés
Egy Oneplus X et szeretnék rendelni (ugye az a honlapon 75000 ft a kiszállítás ingyenes).Több oldalon is olvastam hogy ilyen értékű csomag mellett ami az EU n kivülről érkezik Vámot és 27% áfát kell fizetni.Ez nincs máshogy Ez esetben sem? Vagy az ár már tartalmaz ÁFÁt?Vagy a Oneplus EUn belüli székhelyről küldi a csomagot?2016. jún. 18. 13:19
1/7 anonim válasza:
Nem.
A vámot és az áfát átválalják. Neked csak a 75k-t kell fizetned
2/7 anonim válasza:
Pontosítok.
A vámot átválalják, az tuti. Az áfa nincs benne azárában? Mert szerintem a 75ezer az áfával van.
3/7 NaLaci válasza:
EU-s raktárból küldik, tehát 75.990 bruttó. EU model, s így van benne LTE B20 (800 MHz).
Jó kis teló, Én is ezt tervezem venni következő telónak, főleg a mérete miatt/nem egy péklapát/ és az európai 4G frekvenciák miatt!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 18. 13:48
5/7 anonim válasza:
3
2 raktárból küldhetik, az angolból vagy ázsiából valahonnan. De ez nekünk tök mi degy, mert ugyis az eusak küldik+ ha ázsiából jön, akkor ugyis átvállalják a vámot (a mobilarénán az 1+3 fórumán olvastam, ha érdekel valakit)
6/7 anonim válasza:
Annyit kell fizetni, amennyi az oldalon ki van írva, semmi plusz nem jön rá. Az enyém annó Anglián keresztül jött, de ez technikai jellegű részletkérdés, nem kell vele foglalkoznod.
7/7 anonim válasza:
Egy pár hónapja én is feltettem egy tök ugyanilyen kérdést, ott valaki mindenki azt írta, hogy kell fizetni vámot és áfát is. Na de legalább mostmár ezt is tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!