Mi kerül 210ezer Ft-ba ezen a telefonon?
mitől ilyen drága?
tudása kb. a 0-val egyenlő:
én biztos nem vennék ilyet, még csak nem is szép.
16/F
Nekem tetszik ugyan, de annyit nekem sem érne.
De azért egy négy éves telefon tudását és akkori árát ne hasonlítsd a mai készülékhez.
Hát először is had nyugtassalak meg. Ez egy olcsó sz*r. A Nokia azoknak árulja akik fel akarnak vágni, de csak a h*lye plázákig jutnak. Az igazi igényes az tudja hogy a jó telefon a Vertu-nál kezdődik.
Ja ha nincsen legalább 1'000'000Ft-od telefonra akkor ne is nézd meg azt a honlapot.
Anyagok: Hegyi kristály, minőségi bőr, és titán. Hangszóróját a BMW Harmann&Kardon mérnökei fejlesztették, földhözcsapás után 100% használható, és még sorolhatnám.
Strapa teszteken ne hagyd ki. Abba egy nokia tuti belehalna.
"Az igazi igényes az tudja hogy a jó telefon a Vertu-nál kezdődik."
Azt ugye tudod, hogy a Vertu a Nokia tulajdona, és csak Nokia telefonokat építenek át ebből kifolyólag? (Csak a házat, semmi mást)
Azért ennyi mert csak elvétve van pár embernek.
Nem úgy mint a samsung corby ,s5230
nos kiváncsi voltam a véleményekre. :)
vártam, hogy bárki kioktasson, hogy én ezt soha nem érthetem meg, és különben is azér' ennyi, hogy az ilyen suttyóknak ne lehessen.
megnyugtatásképp, boldog sirocco white tulajdonos vagyok.
az a "szolgáltatás" amit ad messze felülmúlja az összes érintőképernyős, ilyen corby, olyan s5320... stb. sz*rt.
:)
Az első vagyok. Szerintem senki nem akart kioktatni és nem is gondoltuk, hogy suttyó lennél, kérdeztél valamit, hát válaszoltunk.
Eddig :)
Öngól oda... (és nem azért, mert neked ilyened van...)
félre érted :)
nem arra gondoltam, hogy attól mert még ilyenem van attól bármivel is jobb lennék.
hanem ,hogy alapból mi a véleményetek a kérdésben vizualizált hozzáállásról.
:)
mellesleg csak telefonálni szoktam, de azt elég sokat, ígyhát ez a tökéletes készülék hozzá.
á-á nincs semmiféle öngól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!