Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem szól az apple earpodom a...

Nem szól az apple earpodom a telefonomban, de más készülékeken igen, mit tegyek hogy szóljon?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy iphone 6 plus készüléket , és mint gyári tartozékként kaptam hozzá egy earpodot is , egyik este messengeren beszelgettem az earpod használatával és amikor elkezdtem irni a billentyü hangok helyet furcsa sikítás szerű hangokat hallottam , azután megpróbáltam egy zenét meghallgatni és nem szólt . Megpróbáltam egy barátom telefonjávalbés azon tökéletesen szólt , mit tegyek ? Kicserélik garanciával ?

2016. jún. 17. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki, de a telefont. Azt lenne érdemes meg megnézni h másik fulessel mit csinál a telefonod.
2016. jún. 17. 10:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Szia , köszönöm a válaszod , szerintem be volt bugolva , mert telefonaltam vele , es pont most probaltam ki es varazslatos modon mukodik :D
2016. jún. 17. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, habár szerencsére ritka az almás telefonoknal ezért sem tudunk az ilyen helyzetekkel mit kezdeni, mert nem olyan gyakori, hogy közismert megoldásai legyenek. :) mondjuk egy restart mindig megért egy próbát, ezt is biztos helyre tette volna ezek szerint de igy is minden rendben akkor
2016. jún. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!