Vettem gyorsan egy SE-t az emagon,176500-ért,64GB-os. Jól jártam?
Figyelt kérdés
Promóban volt ma éjfélig, utolso 3 darab. Gondoltam jó lenne lecsapni rá mint a keselyű.2016. jún. 16. 23:02
2/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
#2 Hűha! Köszi a linket, ahogy megérkezik már küldöm is vissza, látom máshol 167900-ert is van :-)
De vajon meg tudok bizni ezekben a gsmboltotnyitottam.hu féle oldalakban ? Nem jobb ha megtartom az emagost ?
2016. jún. 17. 07:57
4/11 anonim válasza:
Jobban jársz az emagossal
Nehogy gsmbol rendelj!!
5/11 anonim válasza:
"De vajon meg tudok bizni ezekben a gsmboltotnyitottam.hu féle oldalakban ? Nem jobb ha megtartom az emagost ?
"
Teljesen midnegy, az Emag sem ad normális garanciát
6/11 anonim válasza:
Pár ezer forint miatt nem éri meg visszacserélni. Máshol 8 ezerrel olcsóbb, hát ennyiért nem szórakoznék visszaküldéssel.
7/11 anonim válasza:
"Jól jártam?" Ez vicc akar lenni?
8/11 anonim válasza:
Jól jártál, hivatalosan 200 ezer Forint a 64 gigás :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
#7 nem vicc, 176 azért még nekem is sok pénz.
2016. jún. 18. 02:14
10/11 A kérdező kommentje:
Az emagos SE modell számja A1723, az europai. Lehetséges hogy a kis gsm boltokban azért olcsobb mert az amerikai 1662-t hozzák? Vagy talán a kinai hálozatost?
2016. jún. 18. 02:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!