Microsoft Lumia 550 vélemények?
nem rossz telefon.
Teljesen stabil rendszer, ha a gépeden is windows 10 van, akkor teljesen jól használható telefon.
Hátránya talán annyi, hogy nincs rá annyi alkalmazás mint androidra, de ez van. Én azt vettem észre, hogy kevesebb játék van rá, de azok minőségibbek. RAM-ból nekem 1 GB van benne, és tökéletesen elég. 5 alkalmazás párhuzamosan fut és nem laggol. Gyorsan indul.
Én meg vagyok vele elégedve, de akinek nagyon fontos az instagram-snapchat kombó azt el kell keserítenem, mert nincsenek windows-ra ezek az alkalmazások. Pontosabban vannak, de teljesen más néven. pl Instagram WP-n, 6 TAG-nak nevezik ha jól tudom.
Kevés rá az alkalmazás, de cserébe ritkán fagy le, remek office-t kapsz, és kb sosem omlik össze.
Lumia 730
Utolsó!
A hivatalos oldalon 200 GB-ot írnak. Én is annyit mondok. 32 GB-t már az 5 éve vásárolt telefonom tudta.
Elfogadja, de gyors kártyát kell venni.
Azoknak is vannak különböző kategóriáik. UHS és Class 1-10, ami a sebességet jelenti.
Egy 200 GB-os kártya kerülhet akár 9k-ba is, de 15 MB/sec-es olvasás van rajta, vagy kerülhet akár 20k-ba is, és akkor tud 70Mb/sec-es olvasást írást.
Fontos hogy az olvasás-írás nagy legyen, mert akkor annál gyorsabb a telefonod. Pl amikor belépsz a fényképekbe ami mem.kártyán van, akkor a mem kártya olvasási sebességén múlik, hogy milyen ütemben tudja folyamatosan betöltögetni a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!