Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyiért lehet LG telót...

Mennyiért lehet LG telót kiüttetni? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy LG Viewty teló, amit lehet megveszek, használt, kb fél éves... A teló 30as, én viszont 70es vagyok, azzal a kártyámmal használnám, ha kiakarom üttetni, hol tudom ezt megtenni, T-mobile vagy Vodafone boltba? Vagy akárhol máshol? Kb mennyiért ütik ki?
2010. ápr. 12. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát kiütni kiüti majd vneked 1 boxoló xD

T-mobie voda meg pannonban biztos h nem függetlenítik neked hiszen nem ez az érdekük :) Gsm boltokban biztos megcsinálják neked kb1-2e Ft ért.

2010. ápr. 12. 19:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2010. ápr. 12. 19:49
 3/7 bp1985 ***** válasza:
Szolgáltató is függetlenít súlyos tízezrekért. talán hűség alatt cca 40 ezer, utána meg 20. De ez tavalyi kb ár, pontosan nem emlékszem. Viszont ott nincsen gari vesztés, ha még gari alatt ütik ki.
2010. ápr. 12. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt azért ellenőrizd valahogy, hogy a teló ki legyen fizetve. Ha van hátraléka, akkor úgy letiltják, hogy semennyi pénzért nem lehet üzembehelyezni.

2010. ápr. 12. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát sztem ha 20-30 ért csinálnák , akkor inkább veszek ott egy telefont ennyi pénzért...
2010. ápr. 13. 14:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hogy tudhatom meg h van e hátraléka esetleg?
2010. ápr. 13. 17:51
 7/7 bp1985 ***** válasza:
Ha ismered, és megbízol benne, akkor megkérdezed. Amúgy meg a függetlenítésnek nincsen köze a hátralékhoz. Hátralék max az, hogy a telefon részletre lett véve, és nincs kifizetve teljesen. Viszont ha előfizus, és számlafizetés hiánya miatt tiltják le, akkor tökmind1, h független e, mert imei-t tiltanak, így akár japán kártyát is tehetsz bele, azzal sem fog menni.
2010. ápr. 14. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!