LG K8, Samsung Galaxy J3 vagy Lenovo Vibe P1m? Miért?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 11:34
1/4 anonim válasza:
Mennyi pénzed van rá?
Ezek közül p1m.
2/4 anonim válasza:
Én (személy szerint) nagyon tudom ajánlani az LG K8-t. Én is nemrég kaptam, úgy kb. 2 és fél hete és imádom.
Eddig még nem fagyott le és semmi baja sem volt még. Remélem nem is lesz. Számomra nagyon gyors és az ára is megfelelő volt
3/4 A kérdező kommentje:
Erre a három modellre van elég pénzem. A Vibe-ot kilőttem, mert már ezelőtt is meggyűlt a bajom a Lenovokkal. Most a kettő között vacilálok...
2016. jún. 15. 17:16
4/4 anonim válasza:
Ha nem annyira fontos most egy uj telo inkabb gyujts meg penzt es vegyel ertelmesebbet. Lehet jó telót ilyen olcsón venni de az nagyon ritka mert ilyen aron a telefonok tonkremennek hamar... valamilyen szoftveres vagy hardveres baja szinte mindenek van fel-1 ev utan. Ha annyira nem fontos meg uj telo akkor sporolj ossze vagy 130ezret es azert mar hasznaltan de uj alapotba minimum masfel ev garancias samsung galaxy s7edget vegyel vagy egy note5-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!