Szerintetek megéri frissíteni ios 10 betara?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt beta verzió egyik frissitésből sem az eszközömön. Most iPhone 6s-en szeretném frissíteni. Szerintetek megéri? Mik az előnyei, hátrányai?2016. jún. 14. 20:07
1/6 anonim válasza:
betaban valoszinuleg van egy par hiba
szerintem megeri
2/6 anonim válasza:
Napi használatú eszközön béta? Nem tűnik jó ötletnek, különösen nem a fejlesztői béta, és még inkább nem az első béta.
A public béta (júliustól) második, harmadik kiadása az, ami már általában megbízhatóan használható, a többivel akármi is lehet.
3/6 anonim válasza:
Tegnap olvastam hogy olyan szintű hibák vannak még benne hogy ihajj-csuhajj. Akkumulátort nagyon zabálja, fagy, akadozik, összeomlanak az alkalmazások... Vagyis mindennapi használatra még nem túl jó. De hát éppen ezért van a beta verzió. De ha te együtt tudsz élni ezekkel a problémákkal akkor sok sikert! :)
4/6 anonim válasza:
Ne telepítsd, nem éri meg. Ahogy előttem is írták, várd meg a júliusi public bétát, az már tényleg olyan, hogy apró hibákkal rendelkezik.
5/6 anonim válasza:
Nem éri meg. Sokan panaszkodnak hogy az 5S csigalassú lett tőle.
6/6 anonim válasza:
Privátban írtam le neked a véleményemet :) a letöltési linket és segítséget is tudok küldeni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!