Apple tapasztalatok? Aki ilyen telefont hasznal elegedett-e vele, mi nem jo benne, stb. Telefont szeretnek venni es az apple jonak tunik, de azert jo lenne velemenyeket hallani rola.
"Magának való" zárt rendszer megfelelő támogatással, háttérrel, elfogadható minőséggel, de túlárazva.
Nem dugdoshatsz bele holmiféle SD kártyákat meg USB kábeleket, hogy szabványos mass storage device-ként elérd korlátozások nélkül hogy te arra majd zenéket vagy egyéb file-okat másolsz.
Ugyanezt bluetooth-on vagy wifin át sem teheted meg olyan egyszerűen, nem kompatibilis.
Felhőkben, speciális alkalmazásokban accountokban, internet függésben kell gondolkozni, korlátozásokkal és fizetős szolgáltatásokkal bonyolítva.
Együtt lehet ezekkel élni, hiszen pluszt is ad. van aki így szereti. Szerencsére már kevésbé státusz szimbólum mint korábban.
iPhonet használok már 5 éve. Tetszik a zárt rendszer, én nem akarom rootolgatni, eléggé összevan rakva. Nincs mikrolagg, van frissítés bőven, minden optimalizálva van.
Ezen kívül mindig elég jó áron tudok tőlük megszabadulni. Nincs az, hogy 2 év után a negyedét sem kapom az eredeti árnak.
iPhone 6S-em van. Elégedett vagyok vele, de mivel még elég új telefon, ezért nem lehet megmondani, hogy meddig fogja bírni. Most így hirtelen negatívumként csak annyit tudok mondain, hogy rohadt zavaró a galéria elrendezése, de majd meglátod miért, ha végül iPhone-t veszel. :D
Kifejezetten jó telefonnak tartom, nagyon szeretem, bár még csak 4 hónapos, ennyi ideig még az előző telefonomat is szerettem. :D
Zeneletöltés iTunes-on keresztül megy a számítógépeden. Eleinte nagyon bonyolultnak tűnt nekem, sokat szenvedtem vele, de most már viszonylag könnyen megy, bele lehet jönni.
ifon fanok pontozgatnak.. :)
Nem kell mindenen besérülni. Főleg tényeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!