Vajon ennek ellenére garanciában cserélik az akksit? (iPhone)
Ma vittem vissza iPhone 6 készülékemet, mert az akksija eléggé leromlott. 5 és fél óra készenlét alatt teljesen lemerül úgy, hogy közben összesen kb. 2 órát használom.
A kérdésem arra irányul, hogy az ügyintéző hölgy felfedezett egy másik hibát rajta, amit eddig észre sem vettem, és ezt is beleírta az akkumulátor mellé, mint hiba.
Egészen pontosan ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=gPC8TFezCCk
Nyomásra a kijelző jobb alsó sarka mozog, és recseg.
Utánaolvastam a neten, és elég sok embernél jelentkezik ez a probléma, van aki már önmagában ezért visszaviszi.
De én attól félek, hogy majd erre ráfogják, hogy nem rendeltetésszerű használatból ered a hiba, és ezért nem cserélik majd ki az akksit sem.
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy a bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha garanciában nem javítható a hiba, vagy azt akkor is, ha megjavítják garanciában?
Most lesz a hónapban egy éves.
Hát kb. annyit használom, hogy munkába menet zenét hallgatok, plusz közben messenger. Aztán ha beérek lerakom a polcra, és szinte 8 órán át ott van. Régen még így is kb. 40% volt, most meg már 4 óra elteltével szinte teljesen le van merülve.
Egyébknt az apple oldalán ezt találtam:
"Az akkumulátor úgy lett megtervezve, hogy 500 teljes feltöltés és lemerítés elteltével eredeti kapacitásának akár 80%-át is megőrizze. Az egy év garancia tartalmazza a hibás akkumulátor szervizelését. Ha lejárt a garancia, az akkumulátorcsere-szolgáltatás elérhető lehet az Apple helyi hivatalos szervizében. Az árak és a feltételek szolgáltatónként eltérőek lehetnek."
Szóval ha hibás az akksi, elvileg cserélik.
Köszi a válaszodat!
Kaptam egy teljesen újat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!