Mi a véleményetek a Samsung Galaxy J5-ről? Pozitiv, negatív kritikát szívesen várok. Legfőképp olyan emberek írjanak, akiknek ilyen modeljük van
Nemrég kinéztem ezt a telefont magamnak,de félek,hogy rossz döntés lesz. Vagyis még az A5-ös tetszett mint külsőleg,meg mint teljesítmény szerint. De valahogy a J5-ös fogott meg a legjobban.
Személyes tapasztalatokat szívesen várok. Előre is köszönöm. :)
Belépő kategóriás hardver, de egész kulturált kijelző. Igazából az A5-tel se lennél előrébb, mert ugyan ez a hardver van benne csak több rammal és persze drágább is. Ugyan olyan teljesítményt nyújt mind a kettő.
Hasonló árban van Xiaomi redmi 3 amiben már egy korrekt középkategóriás hardver van, 2GB ram társaságában és egy bitang nagy aksi. Ez jobban megéri.
Köszönöm a válaszokat. De úgy döntöttem,hogy ennél maradok. Régebbi telefonom is Samsung volt,s meg vagyok velük elégedve,csak a régebbinek a Ramja nagyon kicsi volt,s mostanra már dob ki pl. a Facebook alkalmazásból.
S ennek a ramja és a processzora erősnek igérkezik,majd meglátom. Köszönöm szépen mindenkinek :))
Nagyon rossz dontes... de ha tw egy laggos szart akarsz venni akk hajra
Hidd el a xiaomi sokkal jobban megerne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!