Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az iphoneról?

Mi a véleményetek az iphoneról?

Figyelt kérdés
A régebbi modellekre gondolok inkább, azok olcsóbbak, nem akarok kapásból 200000ért venni. Iphone 5s? Miben más mint az androidos telefonok? Meddig bírja kábé? Válaszokat előre is köszi :*

2016. jún. 12. 22:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjts még pénzt és egy iPhone SE-t vegyél!
2016. jún. 13. 00:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Pedig szerintem nem bánnád meg. :D

"Kapásból" 6S-t vettem első iPhonenak, azóta is tart a szerelem.

2016. jún. 13. 00:23
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Érdekesek a magyar viszonyok. Nálunk, a legnagyobb apróhirdetési portálon 50%-al több iPhone-t akarnak eladni, mint Samsungot, a jellemző ár 20%-al alacsonyabb mint a Samsungé. Pedig több az eladott Samsung. Persze errefelé leszarják hogy kinek milyen telefonja, autója van.
2016. jún. 13. 05:33
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Azért az apróhiedetéseken se az iohone 4s meg az s6 edge árát hasonlítgasd. Amugy ha már itt tartunk apple vs samsnug. Azxiphone 4s-t meg a samsung galaxy s2-őt egy időbe adták ki. Az i.4s -t még mindig lehet kapni, a samsungról meg már azt se tudják hogy létezett az s2.
2016. jún. 13. 07:19
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt hasonlítgatom. És nem Magyarországon. Próbálom kategorizálni a hasonlítást.
2016. jún. 13. 07:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Miért szeretnél iPhone-t?

És miért régebbi modellben gondolkozol? (az árán kívü)

2016. jún. 13. 14:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) 6.: azért szeretnék iphonet, mert akiknek van, általban jókat mondanak róla, de azért görcsölök rá ennyire, mert nem akarok ilyen drága telót vinni, hogy aztán az is olyan gyorsan bekrepljon, mint a mostani, ami már konkrétan azóta haldoklik, hogy megvettük (2x volt szervízben, másfél éve van meg)
2016. jún. 13. 17:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Akinek van...

Melyik modellről beszélt? Mennyiért vette? Új volt, vagy használt? Mennyi ideig használta/használja? Mert ezek is fontos tényezők.

2016. jún. 13. 19:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem február óta van iphone 5s-em , én nagyon szeretem. Semmi probléma nem volt vele eddig,egyszer sem fagyott le. Szerintem tok nélkül még szebb mint a 6-os. Egy hátránya van számomra,az pedig a mérete,viszont nekem az átlagosnál nagyobb kezeim vannak,úgyhogy lehet inkább velem van a baj.De ha neked nincsennek nagy kezeid akkor valószinű nem okoz gondot.Jó telefon de hosszútávra szerintem jobb döntés az SE,attól függ mennyit szánsz rá.
2016. jún. 13. 19:31
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
A kérdésre válaszolva nekem az a véleményem hogy rendkívül jó és időtálló telefonokat gyárt az Apple, az a baj az androidos telókkal hogy nem is sok idő után olyan szinten belassulnak hogy wááá :D szóval hiába drága, de jó döntés :)
2016. jún. 13. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!