Szerintetek megéri egy iPhone 6s? Nekem korábban egy 4-es volt, és imádtam. Az elromlott, és most jutottam el arra a szintre, hogy "Na, vegyük meg" Szóval szerintetek megéri?
Figyelt kérdés
Van egy iPad-em azt is kifejezetten imádom, csak azt nem tudom, hogy EZ milyen lehet.
Tudtok segíteni? ?:P
2016. jún. 12. 11:48
2/7 A kérdező kommentje:
A pénzzel nincs baj, csak hogy ne szarra költsem.
2016. jún. 12. 11:55
3/7 anonim válasza:
Ha elégedett vagy az iOS-szel, árát is ki tudod fizetni, akkor hajrá. Nem sikerült rosszul a 6s. Ugyanakkor, ha tudsz várni pár hónapot, lehet érdemes, mert Szeptemberben fogják bemutatni az iPhone 7-et, aztán az egyrészt lenyomja 6s-ek árát, másrészt lehet, hogy jobban fog tetszeni:) (Bár a pletykák alapján az is hasonló lesz, mint a 6s.)
4/7 anonim válasza:
Meg. Bivaly telefon. Samsung csúcstelefonja is hasonló árkategóriában van, szóval...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már biztos vagyok döntésemben ;)
2016. jún. 12. 18:30
6/7 anonim válasza:
Szerintem drága, nem mondanám, hogy megér ennyi pénzt, de jó telefon, és ennyiért sokkal inkább egy iPhone, mint egy hülye Samsung Galaxy. :)
i6S tulajként mondom mindezt :D
7/7 anonim válasza:
"hülye Samsung Galaxy"
na a fanboy lecsap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!