Iphone rá hogyan lehet letolteni. Mp3 át melyik medialejatszo kell hozzá. Hogy aztán net nélkül is induljon?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 19:07
11/12 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam hogy rajonganod kéne érte tőlem azt is mondhatod rá h szerinted sz.r nem felel meg az igényeidnek egy dolgot kérek hazugságot ne állíts róla mert az egy aljas dolog te azt mondtad mindenért gépre kell dugni én ezt megcáfoltam mondom nem érdekel kinek mi a Véleménye róla mert az az ő saját magán ügye de hazug állításokkal félre vezetni a kérdezőt már megint egy másik dolog :)
12/12 anonim válasza:
Egyszerű... Letöltöd az appstore-ból a Tubemusik alkalmazást, a bal sarokban kiválasztod a YouTube-ot aztan onnan azt töltesz le amit akarsz és net nélkül is megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!